2009. augusztus 4., kedd

Kecskesajtos pirítós


Hozzávalók

20 deka camembert jellegű kecskesajt
25 deka paradicsom
8 szelet baugette
2 ek. balzsamecet
5 ek. olívaolaj
só, bors, 1/2 tk. méz

A baguette szeleteket egy tepsire tesszük, 2 ek. olívaolajjal meglocsoljuk és 220 fokon 3-4 percig pirítjuk. Szeletenként 2-2 szelet sajttal betakarjuk és még 5 -7 percre visszatesszük a forró sütőbe a tepsit.

Közben a paradicsomokat megmossuk, karikákra vágjuk és a balzsamecetes salátaöntettel leöntjük, majd személyenként 2-2 szelet sajtos pirítóssal tálaljuk. Érdemes picit csepegtetni a dresszingből a sajtokra is, nagyon finom.

forrás: Alchri

Nincsenek megjegyzések: