Hozzávalók:
- fokhagyma, (2-3 gerezd, passzírozva vagy reszelve)
- juhtúró vagy füstölt sajt
- rozmaring
- grill fűszer
- bors
Elkészítés:
A megmosott gombafejeket megszabadítjuk a száraitól és megszórjuk frissen őrölt borssal, grill fűszerrel, majd megtöltjük a juhtúróval vagy sajttal. Teszünk rá fokhagymát, megszórjuk rozmaringgal és grillen addig sütjük, míg megolvad a túró/sajt. Én, Tara, egyszerűen csak beteszem a sütőbe, jó az úgy is.
Barna rizst én már nagyon sokszor próbáltam főzni, és soha nem lett igazán jó. Vagy maccsos volt, vagy kemény, valahogy az íze sem jött ki igazán... mígnem ki nem próbáltuk kuktában. Hát én azóta fehér rizst nem is akarok enni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése