» 4 nagy alma
» 20 dkg sajt (vegyesen)
» 4 dl kefir
» 1 citrom leve
» 2 gerezd fokhagyma
» őrölt fehérbors
» curry
» cukor
» só
A sajtokat kockázzuk fel. Az almát csumázzuk ki, vágjuk kis kockákra, s rögtön forgassuk bele a citrom levébe (hogy meg ne barnuljon). A kefirbe törjük bele a fokhagymát, keverjünk hozzá kevés curryport, fehérborsot, cukrot és sót, majd forgasdsuk bele a sajtot és a citromos almát. A tálalás előtt egy fél órára tegyük hűtőszekrénybe.
forrás: Ízletes
» 20 dkg sajt (vegyesen)
» 4 dl kefir
» 1 citrom leve
» 2 gerezd fokhagyma
» őrölt fehérbors
» curry
» cukor
» só
A sajtokat kockázzuk fel. Az almát csumázzuk ki, vágjuk kis kockákra, s rögtön forgassuk bele a citrom levébe (hogy meg ne barnuljon). A kefirbe törjük bele a fokhagymát, keverjünk hozzá kevés curryport, fehérborsot, cukrot és sót, majd forgasdsuk bele a sajtot és a citromos almát. A tálalás előtt egy fél órára tegyük hűtőszekrénybe.
forrás: Ízletes
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése