2009. augusztus 4., kedd
Kecskesajtos pirítós
Hozzávalók
20 deka camembert jellegű kecskesajt
25 deka paradicsom
8 szelet baugette
2 ek. balzsamecet
5 ek. olívaolaj
só, bors, 1/2 tk. méz
A baguette szeleteket egy tepsire tesszük, 2 ek. olívaolajjal meglocsoljuk és 220 fokon 3-4 percig pirítjuk. Szeletenként 2-2 szelet sajttal betakarjuk és még 5 -7 percre visszatesszük a forró sütőbe a tepsit.
Közben a paradicsomokat megmossuk, karikákra vágjuk és a balzsamecetes salátaöntettel leöntjük, majd személyenként 2-2 szelet sajtos pirítóssal tálaljuk. Érdemes picit csepegtetni a dresszingből a sajtokra is, nagyon finom.
forrás: Alchri
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése